SERVICE.24/7 Peters Equipment Service. 24 uur per dag, 7 dagen per week!


Ziet u het al gebeuren? U bent met een belangrijke opdracht bezig onder tijdsdruk en uw uitrustingsstuk laat het afweten. Wat nu? Gewoon een beroep doen op onze service-afdeling.

Een telefoontje en we komen direct ter plekke. Te denken hierbij valt bijvoorbeeld aan het oplassen van een gescheurde giek of het repareren van de hydrauliek van een schaar.
 

We hebben daarvoor een mobiele service-werkplaats met alle benodigde apparatuur en onderdelen. Belangrijk voor u is het feit dat de uitrustingsstukken niet gedemonteerd hoeven te worden voor vervoer. Na de reparatie is uiteraard ook geen montage weer nodig.

Onze service-bus zakt bijna door zijn veren van alle onderdelen, met maar een doel : kunnen leveren wat u op dat cruciale moment nodig heeft. Onze service-monteur is in staat om snel de diagnose te kunnen stellen en met een gerichte en effectieve (nood-)oplossing te komen. Hij heeft maar een missie : zorgen dat u weer zo snel mogelijk aan het werk kunt.

Op service gebied reiken onze mogelijkheden nog verder: wij bieden u passende oplossingen op maat voor uw specifieke problemen:

Moeten de baktanden langer en sterker? Wij regelen dat!
Een lastarm verlengen? Hoe lang wilt u het?
Een universeler bevestigingssysteem? Roept u maar?

Kortom op uw vraag hebben wij gewoon het antwoord.